CONTACTPAGINA

ALGEMENE VOORWAARDEN

P: +31611113756

E: hi@studiolevien.nl

A: Eindhoven, Nederland, Netherlands

producten, website en content

gemaakt door Studio Levien

  • Grey Instagram Icon

Studio Levien is een creatieve ontwerpstudio die draait om storytelling. Wij maken video's, storyboards en content creatie. Heb jij ook een verhaal te vertellen? Neem dan een kijkje of neem direct contact op!

STUDIO LEVIEN LOGO B-W-19.png

HET VERHAAL VAN...

UW VERHAAL OOK MET

BEELD VERTELLEN?

Content creatie voor de sieraden tak van het merk An Intimate Story. Zij gingen van 200 volgers naar 1000 volgers binnen twee maanden.

AN INTIMATE STORY

 

TOEKOMST NU

Video content voor het financiële adviesbureau Toekomst nu. Zowel voor op hun feed als in de Instagram en Facebook stories. Hieronder twee voorbeelden, in totaal zijn er 20 verwezenlijkt.

Brochure voor de lingerie tak van het merk An Intimate Story. Klik hier om de brochure in te zien.

AN INTIMATE STORY

RELACTIVE EVENTS

Voor Relactive Events, een eventbureau voor bedrijfsuitjes, heb ik een brochure mogen maken van alle uitjes die zij aanbieden. Deze is bedoeld voor de hotelbranche. Klik hier om de brochure in te zien.

Voor hun locatie 't Buitenhuys in Best heb ik een video mogen maken om alle mogelijkheden van de locatie te laten zien. Deze video wordt op locatie op een scherm afgespeeld. De poster die ik hierbij heb mogen maken maakt het makkelijker voor bezoekers om meer informatie op te zoeken.

HUTTEN CATERING

't Buitenhuys Poster Hutten Studio Levie

RELACTIVE EVENTS

Het logo van de Relactive Events was toe aan een moderner, frisser jasje dat beter bij het mooie event bedrijf anno 2019 past.

DANDELION TRAINING

Voor DandelionTraining (training, begeleiding en zorg in de palliatieve fase) heb ik een compleet nieuwe website mogen neerzetten. Op dit moment worden de puntjes op de i gezet, het resultaat ziet u binnenkort.

COMING SOON

Voor een zelfstandige brouwer met het IPA bierlabel FREEK. heb ik een logo en huisstijl mogen ontwerpen om door te voeren op zijn flesjes en bierviltjes.

FREEK. BIERLABEL

FREEK bottle mockups.jpg