CONTACTPAGINA

ALGEMENE VOORWAARDEN

P: +31611113756

E: hi@studiolevien.nl

A: Eindhoven, Nederland, Netherlands

producten, website en content

gemaakt door Studio Levien

  • Grey Instagram Icon

Studio Levien is een creatieve ontwerpstudio die draait om storytelling. Wij maken video's, storyboards en content creatie. Heb jij ook een verhaal te vertellen? Neem dan een kijkje of neem direct contact op!

STUDIO LEVIEN LOGO B-W-19.png

HEEFT U OOK EEN VERHAAL

TE VERTELLEN?

Ik heb mijn passie gevonden in het vertellen en vertalen van verhalen. Mijns inziens gaat dit het beste met beeld en geluid. Ik vind het leuk om te bespreken wat u wilt vertellen of overbrengen, en dit te vertalen naar een goede video!

PORTFOLIO

 

JAM werkt

Een kijkje achter de schermen bij het uitzendbureau JAM werkt. In deze video wordt het team voorgesteld en kun je goed de sfeer van het bedrijf proeven. Concept, video en edit door Studio Levien.

Hutten Foodsquad

Voor het nieuwe concept van Hutten 'Tap & Pay' mocht ik een video maken ter introductie. Mijn rol in deze video is divers, van conceptontwerp met storyboard tot directie ter plaatse en de edit. Erg van genoten en trots op het resultaat!

ToekomstNu

Een introductievideo voor het financieel adviesbureau ToekomstNu voor op de landingspagina van hun website meesterovergeld.nl

Eventlocaties

Een aantal video's die ik heb mogen monteren van verschillende Eventlocaties. Elke video vertelt het verhaal van de locatie door middel van sfeer en het gebruik van de bestaande huisstijl.

Hutten Kernteam

Voor cateringbedrijf Hutten heb ik een nieuw format mogen ontwerpen om hun medewerkers voor te stellen aan de buitenwereld. Alle 62 video's heb ik mogen editen en zijn te hier vinden op hun website. Hieronder een voorbeeld.

Vlog: op de koffie bij..

Theo, van cateringbedrijf Hutten, gaat de komende maanden in een aantal vlogs door de geschiedenis van Hutten in het kader van het 90 jarige jubileum van het bedrijf. Deze aflevering is hij op bezoek bij Ria Hutten.

Vlog: op de koffie bij..

Marlein, van cateringbedrijf Hutten, gaat de komende maanden langs bij verschillende partners en afdelingen van Hutten die niet altijd op de voorgrond staan. In de eerste aflevering van haar vlog ‘Op de koffie bij’ gaat ze op bezoek bij Jeanet en Frits in Cuijk.

Wonderkamers

Deze video is gemaakt voor de nieuwe 

Wonderkamers van Gemeentemuseum Den Haag. De videomontage heb ik verzorgd, waarin ik het verhaal van de maker van de Koti's mocht vertellen. In de video volg je de maker en de Koti's in haar reis naar het museum.

POP(U)LAR

Een video over een serie populierenhouten meubels die een ode brengt aan het Nederlands landschap. 

Introductie

Een video die is gemaakt als achtergrond voor een two-minute pitch. Deze video geeft een kijkje in mijn leven.

An Intimate Story

Een verhaal over het vrouwelijk lichaam, hoe het werkt en welke invloed lingerie hierop heeft.